Curatare Pe Loc
politica-de-confidentialitate politica-de-confidentialitate

Termeni și condiții

1. Introducere

Site-ul www.curatarepeloc.ro este proprietate a P.D.A. CLEANING SOLUTIONS SRL avand CUI 43342015 cu nr. de ordine in registrul comertului J40/15663/2020 

Utilizarea,achiziționarea sau vizualizarea produselor/serviciilor prezente în site-ul online , implica acceptarea termenilor și condițiilor prezentate în continuare. Pentru o mai bună utilizare și înțelegere a site-ului nostru te rugăm să citești pagina prezentă.

P.D.A. CLEANING SOLUTIONS SRL își asumă dreptul de modifica prezentul document fără notificare în prealabil.
 

2. Definiții

  • Presator – www.curatarepeloc.ro reprezentat de societatea P.D.A. CLEANING SOLUTIONS SRL avand CUI 43342015 cu nr. de ordine in registrul comertului J40/15663/2020 cu sediul in Mun. , , 
  • Beneficiar – este reprezentat de o persoană fizică sau juridică ce depune o comandă
  • Produse și servicii – orice bun sau serviciu oferit de către www.curatarepeloc.ro, inclusiv documente și servicii menționate în comanda ce urmează a fi furnizate de către Presator pentru Beneficiar.
  • Comanda – produse și/sau servicii achiziționate prin intermediul serviciului ce intervine ca formă de comunicare între Presator și Beneficiar, prin care Presatorul își oferă acordul de a transmite bunurile și serviciile, iar Beneficiarul își oferă consimțământul pentru primirea acestora și achitarea contravaloarei
  • Contract – Comanda confirmată de către Presator


3. Obligațiile Presatorului

Datele prezentate pe site-ul www.curatarepeloc.ro , au caracter informativ și pot fi modificate oricând fără o anunțare prealabilă. De asemenea , din considerente legate de spațiu și coerența structurii informațiilor, descrierile produselor pot fi incomplete. Totuși Prestatorul depune toate eforturile pentru a prezenta cele mai relevante informații pentru utilizarea în parametri optimi a produsului achiziționat.

Comunicare cu site-ul – se poate realiza prin postarea opiniilor legate de serviciile vândute , sau prin adresele menționate în secțiunea ” Contact ” . Vor fi șterse și exculse din site părerile care conțin un limbaj inadecvat. Prestatorul își asumă dreptul de a gestiona informațiile primite pe site fără a fi nevoie să aducă justificari pentru acest lucru.


4. Facturare si plați

Prețul, modalitatea de plată și termenul scadent de plată sunt specificate în Comandă. Prestatorul va emite către Beneficiar o factură pentru Produsele și/sau Serviciile livrate, Beneficiarului revenindu-i obligația de a furniza toate informațiile necesare emiterii facturii conform ligislației în vigoare.


5. Termene si penalități

În cazul în care Prestatorul nu poate duce la bun sfârșit termenele de livrare și/sau pornire a Comenzii , are obligația de a anunța Beneficiarul de noul termen estimativ de finalizare a livrării. În cazul în care Beneficiarul ofera informații eronate sau incomplete legate de datele de facturare se va stabili un nou termen de onorare a Comenzii .


6. Cesionarea si subcontractarea

Prestatorul poate cesiona și/sau subcontracta o parte terță pentru serviciile ce țin de onorarea Comenzii, cu informarea Beneficiarului,nefiind necesar acordul acestuia. Prestatorul va rămâne responsabil față de Beneficiar pentru obligațiile contractuale.


7. Drepturile de autor (proprietate intelectuală)

Site-ul www.curatarepeloc.ro și întregul său conținut (imagini , texte , grafice , simboluri , elementele de grafică web, e-mail-uri , scripturi , programe , logo și alte date) este proprietatea P.D.A. CLEANING SOLUTIONS SRL și a furnizorilor săi, fiind apărat de Legea nr.8/1996 care se referă la protecția drepturilor de autor și se pedepsește conform legislației în vigoare. Este permisă folosirea site-ului www.curatarepeloc.ro în limitele menționate de prezentul document. Site-ul www.curatarepeloc.ro nu își asumă responsabilitatea și nu poate fi învinuit pentru pagubele apărute prin folosirea incorectă a conținutului site-ului.


8. Responsabilități

Livrare – Prestatorul își asumă obligația de a executare a Serviciile către Beneficiar.

Prestatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Beneficiarul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Prestator a oricarei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Produselor și Serviciilor după livrare .

Prestatorul va fi răspunzător în cazul în care sub-contractanții și/sau partenerii săi de orice fel implicați în executarea Comenzii nu îndeplinesc oricare din obligațiile contractuale.


9. Acceptarea contractului

În cazul în care Beneficiarul descoperă că Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificaiților tehnice, atunci Prestatorul își asumă aducerea la conformitate a Produselor și Serviciilor, excepție făcând situația în care www.curatarepeloc.ro se află în imposibilitate din cauza unor factori de natură externă caz în care acesta se obligă să ramburseze contravaloarea achitată de catre Beneficiar dacă este cazul. De asemenea, pentru produsele si serviciile vândute și livrate de www.curatarepeloc.ro. Beneficiarul beneficiază de returul produselor in 30 de zile lucrtăoare.


10. Legea aplicabilă

Prezentul document este supus legii române. Eventualele litigii apărute între Prestator și Beneficiar se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate de instanțele judecătorești române competente.


11. Rezolvarea litigiilor

P.D.A. CLEANING SOLUTIONS SRL încearca și dorește soluționarea eventualelor litigii pe cale amiabilă. În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecată competențe. Fiind de acord cu acesti Termeni și Condiții, clientul își asumă în totalitate răspunderea. Forța majoră invocată și probată de una din parți în condițiile legii, exonerează părțile de obligații – cu excepția obligației de plată pentru serviciile prestate până la apariția ei – pe întreaga durată a forței majore .


12. Asistența și soluționarea problemelor

Pentru informații suplimentare, asistență și rezolvarea problemelor te rugăm să ne contactezi la numarul de telefon afișat în secțiunea CONTACT sau prin e-mail. Programul este de Luni pana Vineri, între orele 9:00- 18:30, cu excepția sărbătorilor legale.

Fii la curent cu ultimele noutăți

Pentru îmbunătățirea experienței de navigare, acest site folosește Cookies. Continuând navigarea îți exprimi acordul asupra utilizării acestora, în conformitate cu Politica de Cookies.